View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Aug 18, 2019 12:04 amReply to topic  [ 1 post ] 
 Повелителят на мухата !!! 
Author Message
Techn0.eu member
Techn0.eu member
User avatar

Joined: Wed Jan 20, 2010 10:30 am
Posts: 242
Post Повелителят на мухата !!!
(copy/paste от men.bg)

СМЯХ СЕ СЪС СЪЛЗИ НАПРАВО (mrgreen) (lol) (lol) (lool) (eyepoke) (eyepoke) (pcbang)

това е въпрос в рубриката "искрено и цинично" на men.bg


Хм.....така...как се започва...за какво ставаше дума..охо...сетих се...имама въпросче към вас...
малко предистория...когато бях малък...ама много малък...ме беше хванало разтройство...чудна работа...такова разтройство,че да те е страх да пръднеш...(не във вряла вода,за това действие имам съвсем друг въпрос...бай дъ уей)...така де... хвана ме пущината... в час по математика...(не знам дали няма връзка със предмета,но така или иначе не ми беше интересно да решавам задачи)...и се изпуснах в час...а бе насрана работа какво да ви обяснявам...изгониха ме...от час..и право в къщи...ужас..тече от крачола...мама както ме видя...дрислива история...събух си обувките...а в тях пак разтройство...мама-да не си ял лайна???...мииии....то както си малак много знаеш със какво те хранят...наказаха ме да стоя сам в коридора...седнал...на едно гърненце...а гърненцето пълно с разтройство...уф...една седмица не ходих на училище...много учебен материал изтървах...ама колко материал направих...в гърненцето...всички започнаха да ме избягват...незнам...не им допадаше компанията ми сигурно....сприятелих се... с една муха...само тя не странеше от мен...опитах да я дрисирам...такива прости команди...лети...кацни...не се получи нещо...сигурно беше много тъпа...или не е била проста... в крайна сметка защо и е да слуша един дрисльо...

Въпрос: Има ли някакви известни сведения от историческите извори,кога за пръв път някой се е опитвал да дресира мухи. Правени ли са опити за синхронно летене,двоен аксел с превъртане или нещо подобно? Кои са пионерите в тази така неизвестна на широката общественност дисциплина?
Има ли някава връзка чревното ми неразположение за приятелското отношение на мухата към мен?
Много ще съм ви задължен,ако отговорите на търсените от мен със години отговори.

P:S: Поради социалната ми ангажираност с науката и работата ми в академичните средисъм сигурен,че ще проявите необходимия такт и няма да споменете името ми.

с облекчение: проф. Копрофилов

P:S: почти съм сигурен,че имам необходимите качества,да бъда ваш колега в писането на поредната доза простотийки.


Men.bg: На вниманието на Дрисльото: муходресирането е станало олимпийска дисциплина през далечната 1994 г., когато Христо Стоичков нещо споменава за лелята на една муха, а тя в отговор вика своите дружки да го атакуват. Ицката на свой ред започва да им тегли къчове с левачката и така ги дресира, че после те започват да викат на него, а не на Пенев "Стратега". Важно е и да се отбележи, че според данни на мухостатистическия институт насекомите никога не страдат от разстройство.

P.S.: Хвала, професоре за въпроса. А "почти" никога не значи "съвсем". (Това го научихме, когато една моделка ни каза, че почти ни се кефи...)


Sun Jul 10, 2011 3:37 pm
Profile ICQ
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 
 

Рекламки

 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 44 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Initial style design by STSoftware.
Modified for Techn0.eu by xTz.
[ Time : 0.130s | 14 Queries | GZIP : On ]